Cauti gazduire ?

Cauti gazduire ? Cauti calitate ? Cauti profesionalism ? CAUTI MACRO-NET !!!

Sunday, March 11, 2007

Va place wrestling'u ?

Fac acest post fiind deja exasperat de atatia fani ai acestui "sport". Parerea mea este ca nu poate fi numit sport avand in vedere faptul ca este cel mai comercial lucru vazut la TV! Trebuie sa fii putin incult, sau sa ai probleme serioase de gandire(daca ai peste 14 ani) si nu iti dai seama ca tot ce se intampla la wrestling e bulshit:
* Castigatorul meciului se stie dinainte
* Toate fazele, sau cel putin majoritatea sunt trucate

Cel mai adorat om din wrestling: John Cena! Hai mai frate sa o lasam mai moale, bine bine am inteles e "bun"(tot e trucaj), dar oricum am inteles ca l-a batut pe Umaga. Umaga = un urias scarbos(sper ca nu citeste ROFL) de 180 de kg. Deci John Cena l-a invins pe Umaga. Din nou spun ca trebuie sa fii tampit sa crezi ca John Cena l-a invins pe umaga! 2 Videoclipuri cu ambii:
John Cena:


Umaga:
PS: cred ca va puteti da seama care e Umaga.
!
Acum sa revenin. John Cena l-a invins pe Umaga. Hai frate da'o dracu de treaba!
Vreau opinia voastra despre acest sport. Vreau sa stiu cine e PRO , si cine e CONTRA wrestling. Multumesc !

11 comments:

Anonymous said...

John Cena rullllllz !!!! my fav. Viva el Tv Sport care le da in fiecare seara .. sau ma rog aproape?? ca nush:))

TudorH said...

Alt copil sau adult (idiot). Dar dupa cum se spune: Gusturile nu se discuta. mortu: vizionare placuta in continuare !

Matei said...

hi man! mersi pentru comment-ul de pe blog. Blogul tau arata binisor, insa esti abia la inceput de drum. Iti urez spor si succes! o zi buna!

Anonymous said...

ce urasc sportu ala..pfa de pm :| .. cel mai najpa sport..TRUCAJ !!! :)) .. nu mai pot knd vad unele faze..il loveste cu bare de otel in cap si n`are nik .. clar :D

Anonymous said...

Cel mai adevarat sport:X:X:X:X ... celmai spectaculos jur !! Miezzz .. _!_ la toti fraierii care nu le place !

otrava said...

multam de vizita. cool generatia cartof pai. eu lucrez la pro tv. iar sefii nostrii sunt foarte multumiti de wrestlingul asta. a prins super bine. iti place?

TudorH said...

Nu mi se pare un foarte mare bullshit ! Mult prea comercial ! No offence, protv still rule's Romania ! Keep in touch. Daca iti poti lasa si un e-mail, sau o adresa de yahoo 10x !

Anonymous said...

Spectaculos? Da, la capitolul trucaj... de fapt, nu are rost bibi cand postul tau denota un IQ egal cu varsta ta. Arata bine, urmaresc ocazional, castigatorul e decis in urma calculelor de bani pusi pe pariuri, se castiga bine din asta.

Bogdan Batista said...

imi pare rau s va spun....dar BATISTA este cel mai tare wrestler.....poate k avetzi dreptate ......o fi wrestlingul trucat......pt mn nu e tot .......eo cred k fazele trucate sunt doar alea knd da cu pumnul,cu piciorul,cu scaune,mese,etc......in rest toate manevrele sunt reale.......cm credeti k face BATISTA batistabombul fara sal loveasca pe celalalt.........s v mai spun ceva.......wrestlingul nu prea are farmec dak crezi k e trucat....ar fi k un film .......me imi place s cred k wrestlingul nu e trucat(decat la fazele cu pumnii....)

Bogdan Batista said...

voua cum v place??????s credeti k wrestlingul e trucat sau nu??

Anonymous said...

E trucat 50%