Cauti gazduire ?

Cauti gazduire ? Cauti calitate ? Cauti profesionalism ? CAUTI MACRO-NET !!!

Tuesday, March 13, 2007

Ce aparat (foto) digital sa-mi cumpar ?

Vreau parerea unor specialisti ca voi, pentru achizitionarea unui aparat foto. Imi trebuie claritate nu neaparat marime, si sa filmeze cat mai "fluid" si mai frumos. Nu mi-ar trebuii unul profesional, dar nici orice cacat. Parca as opta mai mult pentru niste firme mai consacrate decat niste firme noi, care sa aiba performante mai bune dar rezistenta mai slaba. Deci as opta pentru rezistenta, dar nu as neglija nici calitatea. As vrea sa imbin perfect calitatea cu rezistenta, dar care totusi sa se includa intr-un pret relativ rezonabil (intre 100-300 euro)! Haideti sa va aud parerile, daca ati putea sa ma ajutati. Care aveti aparat spuneti si ce model si daca sunteti multumiti sau nu. Puteti sa mentionati si pretul cu care l-ati achizitionat.
P.S: va rog sa ma scuzati daca am vorbit ca un semi analfabet, deoarece nu ma stiu exprima in termeni tehnici cand vorbim despre asa ceva. (rad de mine cand citesc "si sa filmeze cat mai fluid", dar doar eu am voie sa rad voi nu)!

Multumesc anticipat pentru pareri !

4 comments:

Anonymous said...

Orice model de cannon, in functie de cati bani ai .. dar cannon sa fie !

Anonymous said...

cannon ca a lu bica ba . ala miez

Anonymous said...

Iti recomand un Cannon Ixus izoom ...cam la 12 milioane in Ultra pro ...ii ca o mica bijuterie ...acumulator Li-ion ...nu te stresezi cu baterii ...are 5 Mp, stabilizator optic ....absolut orice ... eu is foarte multzumit de el :)

Anonymous said...

Nu vrei profesional, desi dupa ce folosesti unul ... nu iti mai vine sa revii la unul de amatori. Oricum, orienteaza-te spre ceva semi-profesional, ca pana in cei 300 de euro nu gasesti ceva satisfacator. Cannon sau Nikon poti alege linistit, doar sa iei in considerare si cheltuieli suplimentare pentru diverse accesorii. Pacat ca nu se mai produc Konica Minolta.