Cauti gazduire ?

Cauti gazduire ? Cauti calitate ? Cauti profesionalism ? CAUTI MACRO-NET !!!

Saturday, March 24, 2007

www.macro-net.ro

O firma de hosting pentru toate "clasele sociale" ale internetului. Vrei servicii de hosting pentru site-ul tau ? Vrei webdesign ? Vrei support tehnic in orice privinte ? Vrei sa iti deschizi propria afacere ? Vrei tutoriale ? Orice poti gasi la www.macro-net.ro ! Singura firma de pe piata care imbina perfect CALITATEA cu PRETUL! Vei gasii altundeva servicii ca la www.macro-net.ro dar la un pret mult mai mare sau vei gasii preturi ca la www.macro-net.ro dar cu o calitate mult sub nivelul celor de la www.macro-net.ro ! In concluzie : www.macro-net.ro


TudorH: Cu ce va ocupati ?
www.macro-net.ro: Lucram pentru oamenii din spatele unei pagini web, oferind solutii Web, Virtual, Shared, Dedicated, Managed Hosting, atat celor care sunt la inceput cat si celor care au deschis deja portile Internetului. Echipa este alcatuita din personal tanar cu idei inovative. Dorinta noastra este sa oferim serviciile pe care dumneavoastra le cautati, si nu numai, dorinta noastra e sa comunicam cu lumea si sa dezvoltam idei noi. www.macro-net.ro

9 comments:

otrava said...

paste fericit

Anonymous said...

thanks same to you

Anonymous said...

1000.000 de vizitatori reali lunar pentru situl tau, are rezultate senzationale in internetul american. In doar 5 minute: click aici

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonymous said...

My spouse and I stumbled over here by a different web
page and thought I might check things out. I like what I see
so now i am following you. Look forward to going over your web page yet again.


Feel free to visit my blog post - R-Aimbot v1.0 free download

Anonymous said...

I've been surfing on-line greater than 3 hours today, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is beautiful value enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you probably did, the web might be much more helpful than ever before. "When the heart speaks, the mind finds it indecent to object." by Milan Kundera.

Look into my web blog; redeem psn code

Anonymous said...

Thank you, I have just been searching for info about this subject for a long time and yours
is the greatest I've discovered so far. But, what in regards to the conclusion? Are you positive concerning the supply?

Here is my web page adfly clicker

Anonymous said...

Hi, I would like to subscribe for this blog to obtain newest updates, therefore where can i
do it please help out.

Feel free to surf to my web-site: complete offers for cash

Anonymous said...

I feel this is among the such a lot vital info for me.
And i am happy studying your article. However wanna remark on some basic things, The web
site style is ideal, the articles is truly excellent : D.
Just right process, cheers

My blog ... cheat in castle ville